BIVŠI IGRAČ LACIJA NA KORAK OD ZVEZDE! Centralni vezni igrač je do sada odigrao 52 meča za Orlove iz Nigerije! ON I KATAI BIĆE OPAK TANDEM!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • BIVŠI IGRAČ LACIJA NA KORAK OD ZVEZDE! Centralni vezni igrač je do sada odigrao 52 meča za Orlove iz Nigerije! ON I KATAI BIĆE OPAK TANDEM!

Kako prenose mediji u Nigeriji, bivši zamenik kapitena tamošnje fudbalske reprezentacije Ogenji Onazi nalazi se u završnim pregovorima sa srpskim šampionom Crvenom zvezdom.

Poznati nigerijski novinar Kolin Judo objavio je ovu informaciju uz napomenu da je posao gotovo završen, te da je cilj Onazija da oživi svoju evropsku fudbalsku karijeru.

On je prethodno na Starom kontinentu igrao za rimski Lacio, u kojem je za četiri sezone odigrao 76 utakmica, pre nego što se 2016. preselio u turski Trabznospor, gde je nastupao tri sezone, da bi poslednjih šest meseci bio član Denizlispora.

Ovaj centralni vezni igrač je do sada odigrao 52 meča za reprezentaciju Nigerije uz jedan postignut gol.

U dobrom delu karijere Onazija (27) su pratile i usporile brojne povrede.

Podsetimo, Crvena zvezda, koja će ponovo igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, u ovom prelaznom roku već je dovela Srđana Spiridonovića, dok je izvestan i povratak Aleksandra Kataija u najtrofejniji srpski klub.

Mediji

Komentari