BOAĆI NA METI ROME I MILANA, SKAUTI OVIH TIMOVA PRATE GA VEĆE NEKO VREME! Očekuje se da konkretna ponuda stigne u Zvezdu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BOAĆI NA METI ROME I MILANA, SKAUTI OVIH TIMOVA PRATE GA VEĆE NEKO VREME! Očekuje se da konkretna ponuda stigne u Zvezdu!

Centarfor Crvene Zvezde Ričmond Boaći na meti je Rome i Milana, prenosi Maxbetsport pisanje Gana Sokernet!

Napadač crveno-belih je navodno zadovoljio ukuse skauta oba tima pa se očekuje da će narednoih dana u “Ljutice Bogdana” stići konkretna ponuda za ovog fudbalera!

Boaći je profesionalnu karijeru i počeo u Italiji, gde je igrao za mlađe kategorije Đenove. Kasnije je bio na pozajmici u Sasuolu, a zatim ga je kupio Juventus za 4.000.000 evra.

Afrikanac ipak nikada nije debitovao za “staru damu”, već je umesto toga bio na pozajmicama u Sasuolu i Elčeu. Zatim je 2014. godine njegov ugovor otkupila Atalanta za 2.700.000 evra i prosledila ga u Rodu i Latinu, takođe na pozajmice. Konačno, 2016. godine je Latina otkupila njegov ugovor za 2.000.000 evra i posle šest meseci ga pozajmila u Zvezdu. U međuvremenu je taj klub bankrotirao, pa je Boaći bez obeštećenja potpisao ugovor sa crveno-belima.

Posle epizode u Kini, 26-godišnji napadač se početkom prošle sezone vratio u Zvezdu. Boaći je za reprezentaciju Gane odigrao 13 mečeva i postigao pet pogodaka.

Ipak, pisanje Gana Sokerneta treba uzeti sa dozom rezerve, pošto je reč o portalu koji je i ranije umeo da plasira bombe oko fudbalskih transfera i da debelo promaši. Primera radi, letos je pisao o tome da će Samjuel Ovusu preći iz Čukaričkog u Mančester siti. Na kraju, “građani” jesu kupili igrača sa Banovog brda, ali ne Ovusua, koji je otišao u Aziju, već Slobodana Tedića.


Komentari