BOMBA! KANGA SE VRATIO U ZVEZDU, ČEKA SE I FREDERIKO MAKEDA?! Crveno-beli prave brutalnu ekipu, Liga šampiona im neće izmaći!

    Podeli
  • BOMBA! KANGA SE VRATIO U ZVEZDU, ČEKA SE I FREDERIKO MAKEDA?! Crveno-beli prave brutalnu ekipu, Liga šampiona im neće izmaći!

Jedan od najboljih inostranih fudbalera u istoriji Crvene zvezde Gelor Kanga na pragu je povratka u redove srpskog šampiona. Da sve bude još spektakularnije i nekadašnji napadač Mančester junajteda Frederiko Makeda, koji godinama unazad brani boje Panatinaikosa,na meti je crven--belih

Kako se saznaje Kanga će u drugom mandatu u Beogradu zarađivati 500.000 evra po sezoni, dobiće i 300.000 evra na ruke a ugovorom su predviđeni i ozbiljni bonusi.

Očekuje se da Kanga potpiše ugovor na tri godine i da bude veliko pojačanje Zvezde na putu do Lige šampiona.

Igrač je imao ponudu da ostane u Sparti, tražili su ga i timovi iz Turske, ali je na kraju odlučio da se vrati u Beograd.

Ostaje još samo da se sa reprezentativcem Gabona usglase detalji.

Podsetimo, Kanga je crveno-beli dres nosio od 2016. do 2018, a još se pamte njegovi fantastični golovi, posebno pogodak protiv Krasnodara, kada je Zvezda izborila plasman u Ligu Evrope.

Gabonac je u redove crveno-belih stigao na preporuku Miodraga Božovića 2016. godine iz Rostova i sa klubom je tokom dve sezone osvojio jednu titulu. U 59 odigranih utakmica postigao je 13 golova.

Kanga će biti treće pojačanje šampiona ovog leta. Pre njega u klub su stigli Aleksandar Katai i Srđan Spiridonović

U međuvremenu je na Mayrakani odjeklnulaq nova bomba. Nekadašnji napadač Mančester junajteda Frederiko Makeda, koji godinama unazad brani boje Panatinaikosa, prema informacijama iz Grčke je na meti Crvene zvezde.

Mediji

Komentari