BRAVO MOMCI, TAKO SE IGRA ZA SRBIJU! ORLOVI OD 0:2, DO 2:2, ostajemo u trci za SP! Mitrović ispisao istoriju srpskog fudbala!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • BRAVO MOMCI, TAKO SE IGRA ZA SRBIJU! ORLOVI OD 0:2, DO 2:2, ostajemo u trci za SP! Mitrović ispisao istoriju srpskog fudbala!

Fudbaleri Srbije pokazali su veliko srce, borbenost i karakter i odigrali nerešeno 2:2 sa Portugalijom, u drugoj utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. "Orlovi" su protiv aktuelnog evropskog šampiona odigrali dva potpuno različita poluvremena i uspeli da nadoknade minus od dva gola, čime su zadržali prvo mesto na tabeli grupe A.

Velika sreća za naše igrače koji su mogli da izgube, posle katastrofalne reakcije Dmitrovića. Ronaldo je u četvrtom minutu nadoknade uspeo da pogodi gol, lopta je prešla liniju, pre nego što je Stefan Mitrović izbio. Sudije nisu videle i Kristijano se toliko razbesneo da je izašao sa terena.

Gubili su Orlovi na poluvremenu rezultatom 2:0, golovima Dioga Žote u 11. i 36. minutu, ali su Aleksandar Mitrović u 46. i Filip Kostić u 59. doneli bod Srbiji.

Mitrović je protiv Portugalije postao i rekorder po broju golova u dresu nacionalnog tima, dao je svoj 39. i tako srušio Stejapana Bobeka, dok je savršenu partiju odigrao i rezervista Nemanja Radonjić koji je bio dvostruki asistent.

Komentari