BRUTALNA BOŽIĆNA ČESTITKA DELIJAMA! ZVEZDA PRODALA MARINA ARAPIMA! Transfer je smešnih 2.500.000 dolara!

    foto: FK Crvena Zvezda
    Podeli
  • BRUTALNA BOŽIĆNA ČESTITKA DELIJAMA! ZVEZDA PRODALA MARINA ARAPIMA! Transfer je smešnih 2.500.000 dolara!

Crvena zvezda je prodala Marka Marina! Marin je prešao u Al Ahli iz Džede, koji je to potvrdio na zvaničnom Tviter nalogu.

Nova godina nije počela dobro za navijače srpskog šampiona, koji je nakon odlaska trenera Vladana Milojevića, ostao i bez kapitena i najboljeg igrača.

Nekadašnji nemački reprezentativac predvodio je crveno-bele u srpskom šampionatu i Ligi šampiona, ali je odlučio da prihvati bogadu ponudu iz Saudijske Arabije.

Al Ahli je na svom Tviter profilu objavio fotografiju Marina sa čelnicima kluba.

"Predsednik kluba Ahmad Al Sajeg dogovorio je uslove sa Markom Marinom (30), koji dolazi iz Crvene zvezde. Ugovor će biti potpisan kada igrač bude prošao potrebne medicinske preglede", stoji u kratkom saopštenju.

Zvezda bi na ime obeštećenja trebalo da dobije 2.500.000 američkih dolara, što će biti isplaćeno u dve rate.

Još nisu poznati detalji Markovog ugovora sa Al Ahlijem, ali se spekuliše da će biti potpisan do kraja sezone 2021-2022 i da će godišnje zarađivati dva miliona dolara.

Marko Marin je u Crvenu zvezdu stigao u finišu letnjeg prelaznog roka 2018. godine i od tada bio ubedljivo najbolji pojedinac u srpskom fudbalu.

U klubu iz Ljutice Bogdana proveo je nešto više od godinu dana i za to vreme odigrao 58 utakmica, na kojima je postigao 11 i namestio 24 pogotka. Predvodio je ekipu do šampionske titule u Srbiji i novog plasmana u grupnu fazu Lige šampiona.

Zvezdu bi tokom zime moglo da napusti još nekoliko igrača, među kojima su Radživ Van la Para, Ričmond Boaći, El Fardu Ben, Milan Jevtović...

RTS/AL AHLY

Komentari