BUDUĆNOST BI DA IZBACI ZVEZDU IZ LIGE ŠAMPIONA, IGRA SE JEDAN MEČ, PA JE SVE...! Hoće li imati priliku saznaćemo 9. avgusta!

    foto: Fotoilustracija/FK Budućnost
    Podeli
  • BUDUĆNOST BI DA IZBACI ZVEZDU IZ LIGE ŠAMPIONA, IGRA SE JEDAN MEČ, PA JE SVE...! Hoće li imati priliku saznaćemo 9. avgusta!

Novi šampion Crne Gore, podgorička Budućnost, voleo bi da na startu kvalifikacija odmeri snage sa Crvenom zvezdom ili Sarajevom.

To je izjavio sportski direktor Budućnosti, Zvezdan Milošević, a potom i obrazložio svoju želju.

- Ili Sarajevo, klub iz mog rodnog grada, ili Crvena zvezda. S obzirom na to da se igra jedna utakmica, nažalost bez publike, igranje protiv ovih rivala bi olakšalo putovanja u ovim teškim uslovima, ali i da se dogodi drugačije, prilagodićemo se, izjavio je Milošević, a prenele „Vijesti".

Postoji mogućnost da Budućnost i svi crnogorski klubovi u Evropi, ukoliko se ne poboljša situacija vezana za koronavirus, budu domaćini na neutralnom terenu.

- Znamo za tu opciju, i ona je u redu ako se sastanu dva tima iz zemalja u kojima zaista ne može da se igra evropska utakmica. Ali, ukoliko bismo mi kao domaćini igrali na neutralnom terenu, a naš rival na na svom stadionu, onda to nisu jednaki uslovi, nažalost, dodao je Milošević.

SD

Komentari