ĆIRO HOĆE MEČ SRBIJE I HRVATSKE NA EP! Bila bi to sjajna utakmica, poručuje “trener svih trenera” SVIMA KOJI NE ŽELE ORLOVE NA PRVENSTVU EVROPE!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ĆIRO HOĆE MEČ SRBIJE I HRVATSKE NA EP! Bila bi to sjajna utakmica, poručuje “trener svih trenera” SVIMA KOJI NE ŽELE ORLOVE NA PRVENSTVU EVROPE!

Trener svih trenera Ćiro Blažević prokomentarisao je Grupu D u kojoj su Engleska, Hrvatska, Češka i svi se nadamo Srbija! Za razliku od mnogih “kalkulanata”Ćiro je poželeo meč Srbije i Hrvatske!

- Grupa je dobra, samo neka nas podcenjuju. Vidim da smo deveti favoriti Evra. Podcenjivali su nas i pre Rusije. Neka tako bude i sad, naravno da Hrvatska ponovno može do veličanstvenog rezultata. Verujem Zlatku Daliću i momcima, svi im moramo verovati - kaže Ćiro, koji jedva čeka 14. Jun 2020. godine.

- Englezi su nam često bili mušterija. Nije moglo bolje za otvaranje. Vidim da neki ne bi da igramo protiv Srbije. Ja baš bi, bila bi to sjajna utakmica. Želim njih kao posljednjeg u skupini - poručio je legendarni Ćiro.

S druge strane Oto Barić smatra kako Hrvatska nema razloga kalkulisatijer su “kockasti” pokazali da se sa svima mogu nositi. Ipak, Barić ne bi želeo da se Srbija kvalifikuje na EP.

- Ne bih baš da igramo sa Srbima, ne zbog njihove kvalitete, već zbog svega što ta utakmica donosi.

Hteo bih da nam u grupu kao četvrti dođe Izrael. Škoti bi bili neugodni kao domaćini, Norveška može biti opasna. Izrael je sigurno najlakši protivnik –jasan je Barić.

Teleks.info/24sata.hr

Komentari