ČISTKA U ZVEZDI, STRANCIMA ŠUT-KARTA! Odlaze Kanjas, Van La Para, Garsija, Žander… I BOAĆI JE NA PRODAJU, ALI NE ZBOG LOŠIH IGARA!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • ČISTKA U ZVEZDI, STRANCIMA ŠUT-KARTA! Odlaze Kanjas, Van La Para, Garsija, Žander… I BOAĆI JE NA PRODAJU, ALI NE ZBOG LOŠIH IGARA!

Katastrofa u duelu sa Bajernom u petom kolu Lige šampiona otvorila je oči stručnom štabu i upravi crveno-belih. Januar je prava prilika da se mnogima zahvali na sradnji, posebno strancima. Malo ko je od letošnjih “bombi” opravdao poverenje.

Jedan od onih koji je razočarao je iskusni Hoze Kanjas. Španac je stigao u Ljutice Bogdana iz solunskog PAOK-a bez obeštećenje za platu od 500.000 evra, ali je malo toga pokazao za četiri i po meseca u crveno-belom dresu. Kako piše “Sportski žurnal” on bi mogao da bude prvi koji napušta naš najveći stadion.

Na pozicijama zadnjeg veznog, crveno-beli imaju Miloša Vulića, Dušana Jovančića i Njegoša Petrovića, a očekuje se da bi na proleće mogao da se oporavi od teške povrede i Branko Jovičić.

U situaciji kad je broj stranaca preveliki i imperativ je da se smanji, logično je da Kanjas bude prvi na udaru. Klub bi mogao da se zahvali i ostalim strancima koji nisu opravdali poverenje, a to su Mateo Garsija, Radživ Van la Para, Antonio Tomane i Žander.

Od stranaca sidro bi mogao da digne i Ričmond Boaći, ali uz zadovoljavajuće obeštećenje za Crvenu zvezdu. Nejasna je situacija oko El Fardu Bena, koji je pokazao da je najbolji stranac u Zvezdi iako nije licenciran za Ligu šampiona. Letos mu je propao transfer u Emirate.

Sportski Žurnal/Maxbetsport

Komentari