DA LI JE OVO REALNO, KOKEZA TVRDI DA JESTE?! FSS GRADI NACIONALNI STADION, ali i nove stadione u Kraljevu, Leskovcu, Vranju, Subotici, Zaječaru, Loznici, Novom Sadu…!

    foto: FSS
    Podeli
  • DA LI JE OVO REALNO, KOKEZA TVRDI DA JESTE?! FSS GRADI NACIONALNI STADION, ali i nove stadione u Kraljevu, Leskovcu, Vranju, Subotici, Zaječaru, Loznici, Novom Sadu…!

Fudbalski savez Srbije je ceremonijom u Narodnom pozorištu obeležio 100 godina postojanja, a prvi čovek srpske Kuće fudbala Slaviša Kokeza je pred velikim brojem gostiju pričao o balkanskom genu koji je nazvao prosto i jednostavno - talenat. Takođe, on je otkrio i da FSS planira velika ulaganja u infrastrukturu, terene i stadione.

- Ponosimo se prošlošću, ali mislimo na budućnost. Želimo zajedno korak napred, korak više, svesni da samo talenat odavno nije dovoljan. Zato i planiramo velika ulaganja u infrastrukturu, terene, stadione. Pred nama je mnogo izazova i vrednih, kapitalnih ulaganja koji su preduslov za sliku koju u Srbiji svi želimo. A to je pre svega izgradnja Nacionalnog stadiona, veoma važnog i zahtevnog projekta koji će fudbalsku Evropu i svet dovesti u Srbiju, kao i izgradnja potpuno novih stadiona koje će dobiti Kraljevo, Leskovac, Vranje, Subotica, Zaječar, Loznica, Novi Sad… Objekata koji će učiniti da dobijemo nove asove, buduće legende srpskog fudbala - poručio je Kokeza

Teleks.info

Komentari