DA LI JE REALNO?! BANE I KATAI U ZVEZDI! Zenit nije ponudio novi ugovor bivšem kapitenu Orlova, Katai na pragu potpisa...

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • DA LI JE REALNO?! BANE I KATAI U ZVEZDI! Zenit nije ponudio novi ugovor bivšem kapitenu Orlova, Katai na pragu potpisa...

Klub iz Ljutice Bogdana počeo je polako da stvara tim za sledeću sezonu, a prvi je stigao Srđan Spiridonović.

Ipak, ona velika imena se tek očekuju, tačnije, navijači se nadaju da će ih biti.

Posebno se misli na Branislava Ivanovića i Aleksandra Kataija.

Prema podacima portala "Nova.rs" Branislav Ivanović bi mogao da bude najveća bomba prelaznog roka pošto još uvek nije postigao dogovor sa ruskim Zenitom oko nastavka saradnje.

Sa druge strane, Aleksandar Katai bi mogao da obuče dres Crvene zvezde i pregovori su intenzivni, a po svemu sudeći bi ovaj fudbaler mogao u Zvezdi da inkasira 480 hiljada evra godišnje, što je samo 120 hiljada evra manje nego što bi imao u Los Anđelesu odakle je dobio otkaz.

Šta na to kaže Mitar Mrkela? Kao i uvek.

"Činjenica je da pratimo određene igrače, jedno pojačanje smo već doveli, ali ne bih dalje o imenima. Imamo šampionski tim i nemamo deficitarnu poziciju, ali je svakom klubu, pa i Crvenoj zvezdi uvek potrebna 'sveža krv'. Nama na 'Marakani' je letnji prelazni rok počeo, odmah nakon što se zimski završio", rekao je Mitar Mrkela za "Nova.rs".

Sportske

Komentari