DEKI VRAĆA ZVEZDINO DETE, OFANZIVNI VEZISTA IZ SNA! Već ima 11 golova i 8 asistencija ove sezone! TAKO JE MAJSTORE, SAMO DOMAĆE!

    foto: Fotoilustracija/FK CZ
    Podeli
  • DEKI VRAĆA ZVEZDINO DETE, OFANZIVNI VEZISTA IZ SNA! Već ima 11 golova i 8 asistencija ove sezone! TAKO JE MAJSTORE, SAMO DOMAĆE!

Crvena zvezda je od početka zimske pijace već angažovala Slavoljuba Srnića i Aksela Bakajoka, ali jasno je da se tu neće zaustaviti. Čeka se i pojačanje na poziciji levog beka, no postoji mogućnost da Zvezda dovede i još jednog ofanzivnog vezistu.

Naravno, to nije promaklo aktuelnom šampionu, pogotovo jer je Tufegdžić igrač koji je ponikao u Zvezdi. Da se ne radi samo o spekulacijama, potvrdio je i sam fudbaler, ali uz opasku da Zvezda nije jedina koja se interesuje za njegove usluge.

'- Imponuje interesovanje kluba koji nosim u srcu. Zvzeda ima svoje planove i od njih zavisi kako će se stvari odvijati. Imam i ponude iz inostranstva, videću šta je najbolje za nastavak moje karijere. Pričaću sa porodicom, menadžerima, ljudima iz kluba... Voleo bih da se vratim u Crvenu zvezdu i ostvarim svoj san. Treba da se slože sve kockice, ako ne sada, nadam se da će nekada u budućnosti - otkriva Tufegdžić, a prenosi ''Žurnal''.

SD

Komentari