DELIJE NA NOGAMA, INTERNET SE USIJAO! KO STIŽE U ZVEZDU – IVANOVIĆ, PRIJOVIĆ, NEKO TREĆI! Terzić i ekipa objavili da dolazi Orao!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • DELIJE NA NOGAMA, INTERNET SE USIJAO! KO STIŽE U ZVEZDU – IVANOVIĆ, PRIJOVIĆ, NEKO TREĆI! Terzić i ekipa objavili da dolazi Orao!

Danima unazad se spekuliše da Crvena zvezda želi da u svoje redove dovede nekog od igrača koji su ostavili traga u reprezentaciji Srbije, a kao potencijalna imena se spominju Branislav Ivanović i Aleksandar Prijović.

Klub sa Marakane je juče napravio veliku pometnju među svojim pristalicama kada je na Tviteru i zvanično podgrejao takve priče objavom da u Ljutice Bogdana "stiže orao", što su mnogi protumačili kao najavu velikog transfera na Marakani.

Niko sa sigurnošću ne može da kaže o kome se radi, a crveno-beli su se o tome oglasili i danas i odlučili da misteriju učine još dramatičnijom.

Crvena zvezda je sada objavila novi tvit sa novim snimkom - opet uz zvuke "Marša na Drinu".

- Jeste li spremni - napisali su u opisu snimka uz poruku: "Zvezda - Srbija!"

Još uvek se čeka rešenje zagonetke, da klub objavi šta to tako spektakularno najavljuje, a navijači se nadaju da će u novom pohodu na Ligu šampiona i titulu prvaka Srbije krenuti sa nekim od srpskih "kapitalaca".

SD

Komentari