DELIJE NA NOGAMA, ŠTA TO ZVEZDA RADI?! NINKOVIĆ SE VRAĆA NA MARAKANU, KATAI JE VEĆ TU, čeka se i Bane Ivanović!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DELIJE NA NOGAMA, ŠTA TO ZVEZDA RADI?! NINKOVIĆ SE VRAĆA NA MARAKANU, KATAI JE VEĆ TU, čeka se i Bane Ivanović!

Crvena zvezda intenzivno pregovara oko dovođenja Bastosa iz Lacija, ali su na Marakani spremni da posle Aleksandra Katija dovedu još jednog velikog ljubimca Delija!

Reč je o Milošu Ninkoviću, koji je prethodnih godina sa uspehom igrao u Australiji za ekipu Sidnej. Crvena zvezda je, kako prenosi "Informer", već neko vreme u kontaktu sa iskusnim vezistom koji je velika želja Dejana Stankovića. Nekadašnji vezista šampiona Srbije još uvek vaga da li da po drugi put obuče dres omiljenog kluba.

Time bi uprava srpskog šampiona rešila pitanje veznog reda, pa bi Seku Sanogo dobio partnera u vezi, dok bi ispred njih dejstvovao još jedan povratnik, Aleksandar Katai. Nema sumnje da bi navijači crveno-belih bili oduševljeni ako bi Dejan Stanković upario Ninkovića i Kataija.

Ukoliko se popularni "Nine" odluči na povratak, to bi najverovatnije značilo i završetak karijere u voljenom dresu, jer vezista u decembru ove godine vezista puni 36 godina. Naravno, daleko od toga da nema više šta da ponudi, a sigurno i da bi doneo potrebno iskustvo u svlačionicu i dodatno pomogao mlađim snagama poput Veljka Nikolića, Željka Gavrića i ostalih Zvezdinih bisera.

Problem crveno-belima predstavljaće ugovor Ninkovića u Sidneju. Srbin je u decembru prošle godine produžio saradnju sa Australijancima do kraja 2021. godine, što znači da mu je ostalo nešto manje od 18 meseci saradnje sa ovim timom.

Podsetimo, Miloš Ninković je u sezoni 2013/2014 nosio Zvezdin dres, a na Marakanu je stigao iz kijevskog Dinama. U prvom mandatu odigrao je 27 mečeva i upisao pet pogodaka uz četiri asistencije, a ta sezona ostaće upamćena po tituli crveno-belih, ali i suspenziji od strane UEFA jer im je onemogućeno da se bore u kvalifikacijama za Evropu. U nacionalnom timu, vezista je upisao 28 utakmica.

SD

Komentari