DELIJE NA NOGAMA, STIGAO JE KATAI! POVRATAK "EL MAGIKA" u Ljutice Bogdana idealno rešenje, Deki će imati grača koji PRAVI RAZLIKU!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • DELIJE NA NOGAMA, STIGAO JE KATAI! POVRATAK "EL MAGIKA" u Ljutice Bogdana idealno rešenje, Deki će imati grača koji PRAVI RAZLIKU!

Crvena zvezda ulazi u ključnu nedelju kada bi trebalo da završi dva od tri pojačanja za narednu sezonu a prvo je već stiglo!

Aleksandar Katai je konačno doputovao iz Amerike i kako sada stvari stoje u naredna dva-tri dana trebalo bi da se usmeni sporazum o visini plate i dužine saradnje formalizuje ugovorom. Nije problem ni što je generalni direktor Zvezdan Terzić u bolnici "dr Dragiša Mišović" gde se leči od koronavirusa već kako saznajemo jedan važan detalj na kome uglavnom insistiraju svi klubovi, pa i srpski šampion kad prodaje igrače u inostranstvo - garancije.

Pisali smo već o fatalnoj privlačnosti Zvezde i Kataija jer su u povom času potrebni jedan drugome. Trener Dejan Stanković smatra da će sa Kataijem dobiti tu probojnost po desnom krilu i igru "jedna na jedan" u kojoj je on pravi majstor. S druge strane igrač u ovom času nije popularan zbog incidenta njegove supruge u Americi zbog koje je i raskinut ugovor sa Los Anđeles Galaksijem, pa mu je povratak u Ljutice Bogdana idealno rešenje jer ga i navijači obožavaju.

Posle Spiridonovića i Kataija, Zvezda će pokušati tokom nedelje da završi transfer Andersona Silve iz portugalskog Famalikaoa. Brazilski napadač koštaće crveno-bele 650.000 evra, što otvara vrata prodaji Ričmonda Boaćija i Milana Pavkova. Pikovi crveno-belih su još Lindzi Rouz, štoper Arisa kao i Mihailo Banjac iz Inđije. Stanković želi da 9. jula počne pripreme sa uglavnom formiranim sastavom od prošle sezone i da ga samo pojača kvalitetnim fudbalerima kako bi kroz kvalifikacije uspeo da uvede Zvezdu u grupnu fazu jednog od dva takmičenja, što će biti prvi cilj u narednoj sezoni

Direktno.rs

Komentari