DELIJE SU SE VEĆ BILE OPROSTILE OD MILOJEVIĆA, ALI SITUACIJA SE DRASTIČNO MENJA! Milojević: Stali smo na pola puta, idemo dalje!

    foto: FK Crvena Zvezda
    Podeli
  • DELIJE SU SE VEĆ BILE OPROSTILE OD MILOJEVIĆA, ALI SITUACIJA SE DRASTIČNO MENJA! Milojević: Stali smo na pola puta, idemo dalje!

Posle izjave Vladana Milojevića po završetku utakmice sa Čukaričkim, praktično su svi već pomislili da je trener Crvene zvezde rekao zbogom svom dosadašnjem poslu, ali posle njegovog obraćanja na "Crveno-beloj večeri", stvari deluju dosta drugačije.

- Čestitam jesenju titulu svim zvezdašima. Lepo su rekli Dragan Džajić i Zvezdan Terzić da smo imali fenomenalnu godinu sa fenomenalnim rezultatima. Mogu da zahvalim porodici i deci, kao i porodicama svih igrača. Bili smo mnogo van kuća. Više poznajem saradnike, nego moje najmilije - počeo je Milojević.

Baš kad su se svi zabrinuli da će najaviti odlazak, on je rekao nešto što je odagnalo sumnje:

- Mi idemo dalje. Normalno, na pola puta smo stali. Idemo dalje - rekao je Milojević i izazvao aplauz svih prisutnih.

- Ja bacam akcenat na svlačionicu, jako sam zahtevan prema igračima. Pored moje dvoje, to su sve moja deca. Mnogo puta i ja pogrešim, jer ne greši samo onaj ko ne radi. Ponosan sam na sve njih i jako ih volim.

Dakle, ako je suditi po ovim rečima, Vladan Milojević će ostati, barem do isteka ugovora 2020. godine.

Espresso.rs

Komentari