DESPOTOVIĆ U ZVEZDI, ĐORĐE NIJE VIŠE IGRAČ RUBINA! Šta ovo znači, crveno-beli prodaju Pavkova ili Lazetića?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DESPOTOVIĆ U ZVEZDI, ĐORĐE NIJE VIŠE IGRAČ RUBINA! Šta ovo znači, crveno-beli prodaju Pavkova ili Lazetića?!

Njegova odluka šokirala mnoge u Rusiji, špekuliše se da bi mogao ponovo da obuče dres šampiona Srbije

Srpski napadač Đorđe Despotović oprostio se od kluba Rubina na svom Instagramu.

Centarfor nije ništa objašnjavao vezano za ovu iznenadnu odluku, već je samo na Insta storiju poručio "Hvala na svemu, Rubine“.

„Posle odluka čelnika kluba i stručnog štaba napadač Despotović će do daljeg trenirati sa rezervnim timom“, napisala je PR služba Rubina.

Međutim, prema izvorima bliskim napadaču, za njegove usluge ponovo je zaintersovana Crvena zvezda. Đorđe je ponikao u Zvezdi, ali je zaobilaznim putem preko Spartaka i Lokerena stigao na "Marakanu" u leto 2014. godine.

Nije se nametnuo i posle 12 mečeva i dva postignuta gola već u zimu 2015. godine otišao je u Žetisu. Kako saznajemo, crveno-beli su ga kontaktirali i ukoliko se dve strane dogovore moguć je njegov povratak u Ljutice Bogdana. Crveno-beli su u ovom času popunjeni u špicu, imaju Ohija Omožuanfa, Milana Pavkova i mladog Marka Lazetića u špicu. Ako se Despotović vrati to znači da će Pavkov ili Lazetić do kraja prelaznog roka napustiti klub.

Despotović je u Rubin došao iz Orenburga u leto 2020. kao slobodan igrač. Za klub iz Kazanja odigrao je 36 mečeva, postigao 15 golova uz pet asistencija.

Njegov prekinuti ugovor sa Rubinom trajao je do 2023. godine, a ruski mediji ovakav potez objašnjavaju dolaskom u klub napadača Lokomotive Vitalija Lisakoviča.

Arena

Komentari