DIJARA BI DA SE VRATI U PARTIZAN, NA POTEZU SU SAVO I UPRAVA CRNO-BELIH! Senegalac ističe da nije zavoravio da daje golove!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DIJARA BI DA SE VRATI U PARTIZAN, NA POTEZU SU SAVO I UPRAVA CRNO-BELIH! Senegalac ističe da nije zavoravio da daje golove!

Lamin Dijara, napadač turskog Elaziga, rekao je u razgovoru za "MozzartSport" da mu je najlepši period karijere bio u dresu Partizana i da je želeo "zauvek da ostane u Beogradu". Iskusnom senegalskom napadaču na leto ističe ugovor sa Turcima, a on priznaje da nije brz kao ranije, ali je još uvek "spreman da daje golove".

- Meni je Partizan sve dao! Sve što sam uradio u karijeri posle crno-belih, zasluga je u velikoj meri Partizana, jer ne znam kako bi mi se karijera razvijala i gde bih danas bio da nisam u pravom trenutku došao u pravi klub. A i dalje mi je u najsvežijem sećanju kada su crno-beli u pitanju – atmosfera. I među igračima i među navijačima. Prihvatili su me na sjajan način kada sam došao, tako da mi je adaptacija bila laka, posle kratkog vremena osećao sam se kao kod kuće. Mislim da nije neka tajna da nisam nikada imao želju da odem iz Partizana, često sam o tome govorio i zaista sam tako osećao - istakao je Dijara.

Senegalac će na leto ponovo biti slobodan igrač, a nada se da će pronaći novi klub.

- Možda nisam brz kao nekada, ali za golove sam i dalje spreman. Nadam se da ću sledeće sezone biti ponovo na terenu - poručio je Dijara.

Podsećanja radi, senegalski špic u decembru puni 37 godina, a crno-beli dres nosio je u periodu od 2007-2012. godine kada je na 112 utakmica postigao čak 56 golova.

SD

Komentari