ĐORIĆ OPLEO PO PARTIZANU! TIM IM JE NIKAD LOŠIJI, rukovodstvo samo gleda pare, STRANCI SU TREĆA KLASA! 20 miliona za Sadika... MA, KAKO DA NE?!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • ĐORIĆ OPLEO PO PARTIZANU! TIM IM JE NIKAD LOŠIJI, rukovodstvo samo gleda pare, STRANCI SU TREĆA KLASA! 20 miliona za Sadika... MA, KAKO DA NE?!

Posle poraza u Novom Sadu od Vojvodine (3:2) Partizan je povukao ljude iz FSS, čime je, praktično, objavio fudbalski rat krovnoj organizaciji. Čini se da u tom ratu klub iz Humske ne može da pobedi.

Usledio je odgovor "kuće fudbala", a sada se na crno-bele obrušio bivši trener mlade i A selekcije Jugoslavije, Milovan Đorić. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde koji je priznao da je uvek navijao za Partizan.

- Žao mi je što Partizan nikad nije izvršio analizu kadra koji imaju i ko su ljudi koji vode klub. Nikad o tome nisu pričali, jednostavno, krenuli su da napadaju. Već dve godine imaju razne napade - rekao je Đorić za Žurnal .

O igračkom kadru, kaže:

- Partizan nije imao lošiji tim u poslednjih 10 godina. To je osnovni problem. Partizan ima slab tim, strance treće klase! To što je Savo pričao da Sadik vredi 20 miliona... Videćemo da li će neko, jednog dana, dati milion. Tim je ispod svih nivoa.

Izvršio je i poređenje rukovodstava dva kluba sa Topčiderskog brda.

- Zvezdu vode fudbalski, a Partizan nefudbalski ljudi. U Zvezdi samo Svetozar Mijailović nije igrao fudbal, ali je u klubu 30 godina, ali su zato svi ostali fudbalski ljudi, za razliku od ovih u Partizanu. Partizan je njihov biznis i tu je greška.

Ova uprava je bila ti u kada je Partizan osvojio titulu, pre tri godine.

- Jeste, ali njihova preokupacija je samo kako prodati igrača koji je sazreo za prodaju.

Na pitanje ima li bar nešto dobro u Partizanu, Đorić je odgovorio:

- Ima! Navijači su jedina svetla strana Partizana. Svaka im čast.

SD/Sportski Žurnal

Komentari