DOSTA IGRE ŽMURKE! ZA SADIKA STIŽU MILIONSKE PONUDE, SAMO NE ZNAMO OD KOGA! Najnovija je 10 miliona iz Katara! Ko pita, naravno, nije rečeno!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • DOSTA IGRE ŽMURKE! ZA SADIKA STIŽU MILIONSKE PONUDE, SAMO NE ZNAMO OD KOGA! Najnovija je 10 miliona iz Katara! Ko pita, naravno, nije rečeno!

Na adresu Fudbalskog kluba Partizan stigla je ponuda od deset miliona evra za Umara Sadika od jednog kluba iz Katara čije se ime čuva u tajnosti, saznaje Telegraf.

Međutim, klub iz Humske je odbio tu ponudu, uz napomenu da Sadik može da napusti Beograd samo za 15.000.000 evropskih novčanica.

Podsetimo, Milošević je na okupljanju pred početak priprema izjavio da crno-beli neće razmatrati ponude ispod 15 miliona evra.

- Imamo ozbiljne ponude za četvoricu igrača već sad, ali smo odbili sve. I odbićemo i one koje budu... Nijedan igrač nije na prodaju. Sa druge strane, svi su na prodaju, ali biću konkretan: za Sadika imamo ponude između 7.000.000. i 8.000.000 evra, to ne dolazi u obzir. Ako neko ponudi 15.000.000, naravno da ćemo ga pustiti. Onda ćemo naći drugog špica - rekao je tada trener Parnog valjka, a sada su njegove reči dobile i potvrdu.

Ono što će obradovati navijače Partizana je odluka kluba da umesto na leto, već u zimskom prelaznom roku otkupi Sadika od Rome za unapred dogovorenih 1.600.000 evra.


Komentari