DRAKONSKA KAZNA UEFA?! SRSPKI FUDBAL JE UGASIO, KLJUČ U BRAVU I KUDA KOJI... Čeka nas suspenzija iz Evrokupova na tri godine!

    Podeli
  • DRAKONSKA KAZNA UEFA?! SRSPKI FUDBAL JE UGASIO, KLJUČ U BRAVU I KUDA KOJI... Čeka nas suspenzija iz Evrokupova na tri godine!

Srpski ifudbal tone sve dublje a niko od naših fudbalskih poslenika ništa ne preduzima da se tome stane na put. Zato je akciju nedavno najavio predsednik Aleksandar Vučić, a oglasila se i UEFA koja je do sada samo upozoravala, a izgleda da će sada preuzeti stvar u svoje ruke i uraditi ono što je odavno trebalo da uradi FSS - da žestoko kazni izgrednike!

Kako ekskluzivno saznaje Srpski telegraf iz dobro obaveštenih izvora, UEFA razmatra suspenziju od dve do tri godine učešća u kontinentalnim kupovima.

Kaznu bi najteže podneli Crvena zvezda i Partizan, budući da bi ostali bez igranja mečeva u Evropi, a upravo od miliona zarađenih širom Starog kontinenta dobrano im zavise finansije.

Naši klubovi i prethodnih godina nisu bili miljenici Evropske kuće fudbala, a poznato je da je prag tolerancije u Nionu veoma nizak kada su u pitanju nameštaljke. Prisutno je i nezadovoljstvo javnosti zbog nečasnih radnji, koje su sve učestalije, a reagovao je i predsednik države Aleksandar Vučić.

Novosti.rs

Komentari