DŽIGI NINKOVIĆ UDARIO PO VUČELI, VAZURI I EKIPI! Nadam se da ova uprava uskoro neće ni biti bitna u Partizanu! Ej, pa navijači Zvezde su me zvali...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • DŽIGI NINKOVIĆ UDARIO PO VUČELI, VAZURI I EKIPI! Nadam se da ova uprava uskoro neće ni biti bitna u Partizanu! Ej, pa navijači Zvezde su me zvali...

Nekadašnji igrač Partizana, a sada član Askolija, Nikola Ninković oporavlja se posle saobraćajne nesreće koju je doživeo 23. oktobra u Hrvatskoj, a u kojoj je prošao sa ozbijlnim povredama i uprkos tome imao i mnogo sreće. U razgovoru sa portal ''24sedam'' govorio je o svom oporavku, ali pošto je poznat kao neko ko nema dlake na jeziku, imao je šta da kaže i o trenutnoj upravi Partizana.

- Ja sam već rekao šta sam imao da kažem o njima! Oni me ne zanimaju u životu, a nadam se da uskoro neće biti ni bitni Partizanu. Prolazni su za razliku od moje želje da se vratim i jednog dana zaigram opet za klub koji volim i kome dugujem sve u životu. Ja sam Partizanovo dete od svoje devete godine. Živeo sam tu, gde ujutru kad otvorim oči i pogledam kroz prozor vidim stadion "JNA". Sve sam naučio u klubu i sve što sam postigao, uspeo sam zahvaljujući njemu. Moja porodica najbolje zna koliko ga volim i šta mi znači. Ja znam da je predamnom još bar deset godina karijere i ja se nadam da ću doći nazad, ali ne bilo kad, već onda kada ću biti u punom igračkom naponu, da mu pomognem u osvajanju trofeja, nešto i u Evropi da uradimo. Iskreno se nadam da će sa mnom biti još mojih drugova iz generacije. Sada je tu Markec (Lazar Marković), a nadam se i Aci Mitroviću, Luki Stojanoviću - jasan je Ninković.

Još jednom se Ninković vratio na upravu kluba u kojem je odrastao i koja ga očigledno mnogo ''žulja''.

- Nije mnogo ni važno, jer mi nisu interesantni da pričam o njima. Izbrisao sam ih. Zvali su me ljudi sa kojima sam izgubio kontakt, za koje sam mislio i da su zaboravili da postojim. Neki bivši saigrači, treneri, ma neverovatno, neću da ih spominjem, jer ću izostaviti nekog, a stvarno mi je značio svaki njihov poziv i poruka. Ej, pa navijači Crvene zvezde su mi preko društvenih mreža poželeli brzi oporavak. Hvala i njima - poručio je Ninković.

SD



Komentari