FALĆINELI I NAHTO JASNI, BITNO JE DA SLAVIMO! Derbi je što se njih tiče već počeo!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • FALĆINELI I NAHTO JASNI, BITNO JE DA SLAVIMO! Derbi je što se njih tiče već počeo!

Napadač Crvene zvezde Dijego Falčineli veruje da šampion Srbije može da stavi tačku na trku za titulu.

"Osećam puno poverenje u sebe, kao i svih saigrača i trenerskog tima. To mi je mnogo važno pred finiš sezone. Izdržao sam težak period, taman kad sam pomislio da je problem sa povredom prošao pojavio se koronavirus. Simptomi su trajali tri dana, čim sam dobio lekove počeli su da prolaze. Sada je sve bolje i što se tiče fudbala, u početku sam se mučio da dišem", rekao je Falčineli.

U Kupu prošle godine je bio strelac pobedonosnog gola, na dodavanja Umara Sadika.

"Da, bila je to lepa asistencija, ali znate moju devizu: nije bitno ko asistira, ko daje golove, važno je samo da pobedimo. Nebitno kako, ko, jedino... da slavimo."

Veznjak Partizana Bibars Natho kaže da njegova ekipa mora da odigra timski kako bi slavila u 164. "večitom" derbiju.

"Gledao sam nekoliko njihovih utakmica. Imaju dobar tim, trenera, igrače. Ben je baš dobar... Katai, takođe... Zvezda ima i dobru odbranu... Verujem u svoj tim, daj da uradimo što je do nas, igramo naš fudbal... Budemo li takvi, rastu nam šanse da osvojimo bodove."

Ko će biti junak derbija?

"Ja ne gledam to tako... da treba da imamo samo jednog heroja. Samo sa jednim ne možemo da dobijemo utakmicu. Moramo da igramo kao tim, sa svim igračima, tako da svako da sve od sebe. Budemo li igrali kao što znamo, timski, kako smo to činili do sada, imamo velike šanse. Nije nam potreban jedan heroj, neophodno je da svi to budu. To je posebno važno u ovako velikim mečevima, ponavljam - ne može derbi da dobije jedan igrač", istakao je Natho.

Utakmica se igra u sredu od 18.00, a direktan prenos je na TV B92.

Komentari