(FOTO) EVO KO VODI PARTIZAN, VULETIĆ SVE ŠTO ZNA O FUDBALU JESTE “DA KOMŠIJI CRKNE KRAVA” - Da nije tragično bilo bi smešno!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) EVO KO VODI PARTIZAN, VULETIĆ SVE ŠTO ZNA O FUDBALU JESTE “DA KOMŠIJI CRKNE KRAVA” - Da nije tragično bilo bi smešno!

Crveno-beli nisu uspeli da pobede Kopenhagen u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Danci su izborili 1:1 na Marakani, a nedaleko od Ljutice Bogdana, u komšiluku, na crno-belom delu Topčiderskog brda, kiksu čete Vladana Miliojevića obradovao se potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić.

Na tekst jednog od portala sa naslovom “Sudija ukrao pobedu Zvezdi, Pavkov matirao Kopenhagen, a čovek sa pištaljkom crveno-bele”, Vuletić je na Instagram storiju postavio komentar u vidu stihova Đorđa Balaševića.

– Al’, vidiš, neko to od gore vidi sve. Pomera te konce, igra se. Postavi na svoj mesto svako dobro, zlo još pre. Sve vide oči sudbine – poruka je Vuletića koja je zapalila društvene mreže.

“Da komšije crkne krava”, čuvena je srpska poslovica…

E, sad majstore, nije problem što ti lično mrziš Zvezdu (to je tvoja stvar), niti što se raduješ neuspehu očigedno za tebe omraženog kluba, već što si ti, zamsili kako je to samo moguće u Srbiji, funkcioner, potpredsednik srpske fudbalske institucije Partizana! E to već ima veze, jer tvoja nekultura i bezobrazluku ovom slučaju nisu samo tvoji. Ti si, majstore, sramota za desetine hiljada navijača crno-belih, onih koji vole i Srbiju i srpski fudbal. I ne mrze najvećeg sportskog rivala! I ne truju decu mržnjom koja je na tribinama i Mitića stadiona Partizana odavno nepodnošljiva!

Ko zna možda ti se “neko to od gore vidi sve” vrati već sutra u Turskoj…

Mi iz Teleksa to ne bi voleli…


Komentari