(FOTO) OVO ĆE BITI REKORDAN TRANSFER, CRVENO-BELI PRIHVATILI ASTRONOMSKU PONUDU SEVILJE! Španci će 19-godišnjeg vezistu ostaviti u Srbiji još godinu dana!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • (FOTO) OVO ĆE BITI REKORDAN TRANSFER, CRVENO-BELI PRIHVATILI ASTRONOMSKU PONUDU SEVILJE! Španci će 19-godišnjeg vezistu ostaviti u Srbiji još godinu dana!

Vezista Vojvodine Mirko Topić jedan je od najinteresantnijih mladih evropskih igrača na fudbalskom tržištu. Pisalo se da su za mladog reprezentativca Srbije zainteresovani Crvena zvezda, Dinamo iz Zagreba, praška Slavija, a u nekom varijantama se pominjao i Mančester Siti.

Kako saznaje Mozzart sport, Sevilja je ozbiljno zainteresovana za Topića i navodi se da je slavni direktor Andalužana Monći započeo pregovore sa upravom novosadskog kluba. Sevilja, rekorder po broju titula u Ligi Evrope je rada da već sada otkupi Topićev ugovor i da ostavi 19-godišnjeg vezistu u Vojvodini još godinu dana.

Takođe, navodi se da bi Vojvodina u slučaju transfera ostvarila rekordan prihod. Podsetimo, svojevremeno je Gojko Kačar prešao u Hertu za obeštećenje od tri miliona evra.

SD

Komentari