(FOTO) SAVO GA JE JURIO GODINU DANA I NA KRAJU POTPISAO JE ŠTOPERA! Uroš Vitas novo pojačanje Partizana, ON JE DETE CRNO-BELIH!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (FOTO) SAVO GA JE JURIO GODINU DANA I NA KRAJU POTPISAO JE ŠTOPERA! Uroš Vitas novo pojačanje Partizana, ON JE DETE CRNO-BELIH!

Defanzivni fudbaler Uroš Vitas potpisao je dvogodišnji ugovor sa Partizanom, objavio je klub na društvenim mrežama. Crno-beli su tako dobili novog štopera u poslednjem danu prelaznog roka.

Uroš Vitas među crno-bele stiže kao slobodan igrač i sa generalnim direktorom crno-belih Milošem Vazurom potpisao dvogodišnji ugovor, a Partizan dobija štopera bez obeštećenja.

Podsetimo, jedna od želja trenera Save Miloševića na mestu centralnog defanzivca du že od godinu dana je – Uroš Vitas (26), bivši fudbaler Irtiša iz Pavlodara.

Vitas nije nepoznat ovdašnjoj fudbalskoj javnosti i nije prvi put da mu se ime vezuje za crno-bele u prelaznom roku, jer je nekoliko puta bio i predmet interesovanja kluba iz Humske, a i nuđen je od strane menadžera.

Ipak, u minulih godinu i po dana mu se pomalo izgubio trag, tim pre što je u belgijskom Mehelenu doživeo povredu ukršenih ligamenata kolena, te je tuži vremenski period proveo u oporavku i traženju nove sredine.

Uroš Vitas je ponikao u omladinskoj školi Radničkog iz Niša, odakle je prešao u Partizan, a zatim u Rad, gde je i dospeo do prvog tima i prvog prvog profesionalnog ugovora. Pre tri godine je prešao u redove belgijskog Genta za sumu od 500.000 evra, da bi ga potom kupio Mehelen, za koji je odigrao 44 utakmice i postigao šest golova pre nego što se povredio. Posle oporavka postao je član Irtiša, a bio je svojevremeno deo omladinske i mlade reprezentacije Srbije.

Teleks.info

Komentari