FSS I KOKEZA, DA LI STE VI REALNI?! PIKSI IH ODJAVIO, MESTO SELEKTORA NUDE MIHI ILI MILOJU! Hajde da vidimo i to čudo!

    foto: FSS/Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • FSS I KOKEZA, DA LI STE VI REALNI?! PIKSI IH ODJAVIO, MESTO SELEKTORA NUDE MIHI ILI MILOJU! Hajde da vidimo i to čudo!

Iako se činilo da će Dragan Stojković Piksi biti novi selektor najbolji fudbalera Srbije, od toga neće biti ništa.

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije napravili su najuži krug kandidata za selektora reprezentacije i ponudu će uputiti najpre Siniši Mihajloviću, a zatim i Vladanu Milojeviću, saznaje Informer.

Ljubiša Tumbaković je već bivši i sutra će se utakmicom protiv Rusije u poslednjem kolu Lige nacija oprostiti od nacionalnog tima.

Već od četvrtka sportski sektor u Fudbalskom savezu Srbije (FSS) imaće zadatak da pronađe novog selektora. Čelnici kuće fudbala učiniće sve ne bi li angažovali veliko ime i vratili poljuljano poverenje.

Zato će prvo ići po "kapitalca" u vidu Siniše Mihajlovića, koji je vodio "orlove" od maja 2012. do novembra 2013. u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu, ali se tad nije proslavio. Problem je što Mihajlović ima potpisan ugovor s Bolonjom do 2023. godine i platu od dva miliona evra po sezoni.

Vladan Milojević je i pre odlaska u Saudijsku Arabiju bio u širem krugu kandidata za selektora, posle dva plasmana u Ligu šampiona i jednog u Ligu Evrope sa Crvenom zvezdom. On u Al Ahliju godišnje zarađuje 2,5 miliona evra, ali ima još godinu i po dana ugovora

SD/Informer

Komentari