GARSIJA, ZVEZDA I GRCI - TREĆI PUT! SAPUNICA OKO PRODAJE ARGENTINCA SE NASTAVLJA! Hoće li ovaj put posao biti najzad sklopljen?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • GARSIJA, ZVEZDA I GRCI - TREĆI PUT! SAPUNICA OKO PRODAJE ARGENTINCA SE NASTAVLJA! Hoće li ovaj put posao biti najzad sklopljen?!

Prelazni rok polako ulazi u završnu fazu, a u Crvenoj zvezdi je status kvo. Ima još dovoljno vremena za još neke transfere, mada se u Ljutice Bogdana pre svega razmišlja o prodaji. Izgleda da se čeka rasplet meča sa Omonijom , pa da se krene sa smanjenjem trenutnog igračkog kadra.

Za klub je bitan rastanak sa Mateom Garsijom. Argentinac trenira, ali nije u planu trenera Dejana Stankovića. Delovalo je da će Garsija da ostane u crveno-belom taboru posle neuspešnih pregovora njegovog sadašnjeg i bivšeg kluba. Aris je, podsetimo, ponudio 1.200.000 evra i procente od dalje prodaje, ali je Zvezda to odbila. Crveno-beli traže "malo više" i svi taktiziraju.

Kako saznaje MaxBet sport klub iz Soluna nije odustao od Garsije. I dalje je krilo Zvezde meta Grka. Završna misija dovođenja Garsije krenuce uskoro. I Arisu je potreban adut u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a možda "gaučos" donese uspeh i njima, kao što se posrećio Zvezdi protiv Jang Bojsa, u Bernu.

Jasno je da njegov ugovor postaje opterećenje za budžet šampiona Srbije. Spominjala se mogućnost da Birmingem bude kupac, ali zvanične ponude nema. Posle odbijanja napadača da ide u Rasing došlo je do zatišja, ali sada Grci spremaju novi, završni potez.

Drugi najskuplje plaćeni igrač u istoriji crveno-belih posle Ričmonda Boacija otkupljen je pre više od godinu dana od Las Palmasa za 2,2 miliona evra. Dobijena je tada trka sa Olimpijakosom čiji je plan da Garsiju presele u Atinu, ukoliko "eksplodira" u ovoj sezoni. Za Zvedu je samo važno da izvuče veći deo uloženog.

Komentari