GROBARI, MISLITE O OVOME! PARTIZAN JE BIO DEVET PUTA ŠAMPION, A DA NIJE POBEDIO ZVEZDU! Brutalna poruka Pižona za crno-bele!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • GROBARI, MISLITE O OVOME! PARTIZAN JE BIO DEVET PUTA ŠAMPION, A DA NIJE POBEDIO ZVEZDU! Brutalna poruka Pižona za crno-bele!

Crvena zvezda je razočarala u još jednom večitom derbiju i posle poraza od Partizana u polufinala Kupa Srbije rezultatom 1:0 ostala bez šanse da osvoji “duplu krunu” koju čeka još od 2007. godine.

“Četvrta Zvezdina zvezda” Vladimir Pterović, koji je i član Upravnog odbora, pruža podršku treneru Dejanu Stankoviću koji se nalazi na meti kritika posle duela u Humskoj.

- Stanković ima podršku kluba da nastavi sa radom i potrudićemo se da mu obezbedimo mir, a biće još derbija za dokazivanje. Nećemo dozvoliti da još jedno veliko ime izgubimo kao trenera na prečac, zbog poraza u polufinalu kupa. Maksimalna podrška Dejanu – istakao je Petrović.

Crveno-beli su stigli do šampionske titule bez trijumfa nad Partizanom u tri ovosezonske utakmice.

- Svi znamo da se pehar ne osvaja na jednom meču, da je za to potreban kontinuitet i kvalitet, a Zvezda ga je apsolutno pokazala i ove godine. Video sam podatak da je ovo Zvezdi treća titula bez pobede u derbiju, a da ih Partizan ima čak devet i - nikom ništa.

Petrović je generalno zadovoljan Zvezdinom sezonom.

- Zvezda iza sebe ima sjajnu sezonu, treću titulu i drugi plasman u Ligu šampiona u nizu. To je rezultat za ponos svakog zvezdaša. Kritike na račun rezultata u derbiju su već iznesene i nema potrebe da ih ponavljam, svi u Zvezdi su ih čuli i, verujte, vrlo ozbiljno shvatili. Svi Zvezdini navijači, međutim, trebalo bi da ostanu uz klub i ekipu – ocenio je Pižon Petrović.


Komentari