GROFE, DALJE RUKE OD KATAIA! ZVEZDI JE DONEO TITULU, A SADA JOJ KVARI POSAO GODINE?! Božović na El Magika ne sme ni da pomisli - TAČKA!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • GROFE, DALJE RUKE OD KATAIA! ZVEZDI JE DONEO TITULU, A SADA JOJ KVARI POSAO GODINE?! Božović na El Magika ne sme ni da pomisli - TAČKA!

Bivši trener Crvene zvezde Miodrag Božović namerava da "pokvari" posao klubu sa kojim je ubedljivo osvojio titulu u sezoni 2015/2016.

Tada je popularni Grof imao na kraju 28 bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala Partizana, po čemu je ostavio dubok trag u srcima navijača crveno-belih.

U međuvremenu, Božović se priprema za početak sezone u Rusiji sa aktuelnim klubom Krila Sovjetovim iz Samare, a za "Kurir" je evocirao uspomene iz dana provedenih na Marakani.

- Lepe uspomene vežu me za boravak u Crvenoj zvezdi. Biti trener Zvezde bio je moj san kada sam počeo da se bavim ovim poslom. Podatak koji ste izneli drag je svakom kojem su na srcu crveno-bele boje - rekao je Miodrag Božović.

Bili ste na rođendanu Zvezdana Terzića. Kako komentarišete fotografiju na kojoj ste Vladan Milojević, Dejan Stanković i vi?

- Super potez Zvezdana Terzića! Retko neko može da okupi tri Zvezdina trenera na jednom mestu. Da poštuju jedni druge i sede zajedno. A, i da pričaju međusobno. Ha, ha, ha...

Božović pomno prati dešavanja u Ljutice Bogdana, kao i da šampion Superlige želi Aleksandra Kataija. Šta mislite o kvalitetima povremenog reprezentativca Srbije?

- Katai zna koliko ga cenim. Posle Dejana Savićevića i Piksija Stojkovića, jedan je od najvećih igrača koje sam video na terenu i sa kojim sam radio. Brz, sa fantastičnim driblingom.

Verujete li da može da se vrati u Crvenu zvezdu?

- Ja bih ga odmah doveo u Krila Sovjetov, da mogu. Za Zvezdu bio bi veliko pojačanje! - istakao je Miodrag Božović.

SD

Komentari