(HIT VIDEO) KOLINDA, SE RASPOMAMILA NA STADIONU RIJEKE! URLA "U BOJ, U BOJ" I PRETI PESNICOM! Šta ćeš kad žena voli nogomet!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • (HIT VIDEO) KOLINDA, SE RASPOMAMILA NA STADIONU RIJEKE! URLA "U BOJ, U BOJ" I PRETI PESNICOM! Šta ćeš kad žena voli nogomet!

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kome se vidi kako predsednica Hrvatske navija za reprezentaciju dok se dva momka smeju

Nije Kolinda Grabar-Kitarović samo porukama i provokacijama na društvenim mrežama privukla pažnju na utakmici između Hrvatske i Slovačke.

Na Tviteru se pojavio i jedan zanimljiv snimak sa meča u Rijeci. Na njemu se vidi kako Kolinda sa stegnutom pesnicom u vazduhu peva "u boj, u boj", dok se dva momka koja se nalaze na tribini smeju.

- Navijačica. Ovi momci što joj se smeju. Neprocenjivo - piše na Tviteru.

Kolinda je, podsetimo, izazvala buru negodovanja u Istri i Rijeci kada je posle meča Hrvatska - Mađarska u Splitu rekla kako je Rijeka bila rezervni srpski klub, a u vredila je i BiH dosetkom kako su u spliti navijači iz cele Hrvatske, od Visa do Kupresa (Kupres je u BiH prim, aut.).

Šta tek reći za njen performans na SP u Fudbalu u Rusiji kad aje "izljubila i izgrlia sve dečke", pardon fudbalere, trenere, Francuske i Hrvatske..

Novosti/Mediji

Komentari