HRVAT KRAMARIĆ: Da li bi voleo Srbiju za rivala na EP? "HA, I DA I NE”! Srbi mogu odigrati sjajno, ali i neočekivano podbaciti!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • HRVAT KRAMARIĆ: Da li bi voleo Srbiju za rivala na EP? "HA, I DA I NE”! Srbi mogu odigrati sjajno, ali i neočekivano podbaciti!

Hrvatski reprezentativac I napadač Hofenhajma Andrej Kramarić smatra da bi Srbija bila neugodan rival njegovoj selekciji u D grupi Evropskog prvenstva.

Ukoliko prođe baraž, Srbija će na Evropskom prvenstvu igrati u grupi sa Hrvatskom, što bi mogao da bude prvi duel dve fudbalske reprezentacije na jednom velikom takmičenju.

Upitan da li bi voleo Srbiju za rivala u Grupi Kramarić je odgovorio: "Ha, i da i ne. Bilo bi to jako zanimljivo. Srbi imaju velik broj vrhunskih igrača i mogu sastaviti snažnu ekipu koja je u stanju odigrati sjajno, ali i neočekivano podbaciti. Obzirom na to da je u pitanju Evropsko prvenstvo, sigurno bi bili jako opasan rival, i sa te strane rekao bih da ima i boljih opcija za nas u tom doigravanju. Opet, nikada nisam igrao protiv Srbije pa mi se to čini interesantnim izazovom".

Izabranici selektora Ljubiše Tumbakovića, ako prođu plej-of C Lige nacija, nastup na Evropskom prvenstvu počli bi utakmicom protiv Češke 15. juna u Glazgovu. Drugi meč "Orlovi" bi igrali četiri dana kasnije protiv Engleske na Vembliju, a onda 23. juna protiv Hrvatske u Glazgovu.

Teleks.info/Vecernji.hr

Komentari