HRVATI PONIZILI SRBIJU, NA ORLOVE NE RAČUNAJU, ZA SEBE BIURAJU DRUGO MESTO! Komšije, da se niste malo preračunali?!

    Podeli
  • HRVATI PONIZILI SRBIJU, NA ORLOVE NE RAČUNAJU, ZA SEBE BIURAJU DRUGO MESTO! Komšije, da se niste malo preračunali?!

Hrvatska već pravi planve i kalkulacije za EP, pa su tako izračunali da im je bolje biti drugi u grupi D kako bi u osmini finala izbegli Portugal, Nemačku ili Francusku.

Što bi rekli, lepa račinica, ali ima jednu “falinku”. Kockasti su toliko uobraženi i ubeđeni da su svetska fudbalska velesila pa ni u kakvim kalkulacijama ne računaju na Srbiju. A Orlovi bi im baš mogli pokvariti planove (naravno prethodno treba da se kvalifikuju na EP).

Srpska reprezentacija je sve osim “mačji kašalj”, u njoj igraju fudbaleri iz najvećih evropskih klubova i sasvim sigurno mogu da pariraju svakoj reprezentaciji na svetu, a posebno uobraženim Hrvatima!

Istina, šahovničari su aktualni vicešampioni sveta, ali ako dođe do megdana sa Srbima svaki rezultat je realan!

U svakom slučaju Teleks.info želi i Srbiji i Hrvatskoj da se plasiraju u narednu rundu EP, samo ipak malo (čitaj mnogo) više volimo Srbiju! Zato neka redosled u grupi bude Češka, Srbija, Hrvatska, Engleska… Zašto da ne, Englezi nam idu baš na....

Evo kako su Hrvati iskalkulisali lakšeg protivnika u osmini finala!

Hrvatska će na Evropskom prvenstvu sljdećeg leta igrati u grupi D s Engleskom, Češkom i pobednikom play-offa grupe C, a to mogu biti Srbija, Norveška, Škotska ili Izrael.

Vatreni prvu utakmicu na Evru igraju 14. juna na Vembliju protiv Engleske, a sledeće dve u Glasgovu. Prvo s Češkom i onda s reprezentacijom koja će doći iz play-offa. Iz svake od šest grupa u osminu finala idu prve dve reprezentacije te četiri najbolje trećeplasirane ekipe.

Osvoji li prvo mesto u grupi, Hrvatska bi u osmini finala igrala 30. juna u Dablinu koji je relativno blizu Glasgovu, ali to bi bila dosta teža opcija. To bi značilo da bi protivnik u osmini finala bila drugoplasirana ekipa iz grupe F koja je već sad okarakterizirana kao "grupa smrti". Potencijalni protivnici su Portugal, Nemačka i Francuska.

Puno bolja varijanta Hrvatima bi bila osvojiti drugo mesto u grupi što bi Hrvatsku poslalo u Kopenhagen u kojem bi 29. juna igrala protiv drugoplasirane reprezentacije iz grupe E. Ako se pretpostavi da će Španija osvojiti prvo mesto, protivnik Hrvatske u osmini finala bila bi Švedska ili Poljska, a potencijalno i BiH koja je u play-offu grupe B Lige nacija, prenosi "Index".

Bude li Hrvatska među najboljim trećeplasiranim reprezentacijama, igrala bi ili s pobednikom grupe E ili grupe C. Nije ni to loša opcija jer bi u osmini finala mogla igrati s pobednikom grupe C, a u eventualnom četvrtfinalu s pobednikom susreta između drugoplasiranih reprezentacija iz grupa A i B.

Lepo, samo ćemo zameniti jednu sitnicu u ovom "genijalnim" kalkulacijama! Srbija će biti druga!

Živi bili pa videli!

Polufinala i finale Evra igraju se na Vembliju.


Komentari