ISTINA JE ZABRANJENA, KOROMAN SUSPENDOVAN ŠEST MESECI! FSS drakonski kaznio bivšeg reprezentativca Srbije! ŠTA REĆI...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • ISTINA JE ZABRANJENA, KOROMAN SUSPENDOVAN ŠEST MESECI! FSS drakonski kaznio bivšeg reprezentativca Srbije! ŠTA REĆI...

Nekadašnji reprezentativac Ognjen Koroman, trenutno trener Smedereva, kažnjen je sa šest meseci suspenzije.

Kako je Tanjugu potvrđeno u Fudbalskom savezu Srbije, Disciplinska komisija kaznila je Koromana zbog neprimerenih izjava.

On je nedavno na Fejsbuku, razočaran činjenicom da će Smederevo, uprkos proširenju liga jedini ove sezone ispasti u niži rang, "udario" po Crvenoj zvezdi i Fudbalskom savezu.

Podsetimo, Koroman je poručio da se oseća poraženo, ne kao trener Smedereva, jer još nije nijednu utakmicu izgubio u ovom klubu otkad je trener.

"Moj poraz je u tome ko nas vodi. Ne moj klub već ceo fudbalski sistem, to me boli. Osećam se poraženo kao bivši sportista, koji je igrao preko 40 utakmica za reprezentaciju svoje zemlje", naveo je Koroman.

Iz Zvezde mu je ekspresno stigao odgovor, a to je uradio direktor omladinske škole i njegov nekadašnji saigrač u reprezentaciji Dragan Mladenović.

"Zvezda dve godine zaredom igra Ligu šampiona, a i naši omladinci. I ove godine smo prvaci u svim selekcijama, ali on brine za interese Smedereva. Zaboravlja da je Grujić rastao uz Donalda, da će isto tako Gavrić i Nikolić gurati loptu Boaćiju ili će im leđa čuvati Sanogo. Takođe, zaboravlja i da kada je on bio stranac u klubovima Evrope nije se bunio što lokalni klinci ne dobijaju šansu. A najbitnije od svega, zaboravlja da uredno podiže platu šest godina u Zvezdi i dan danas. Sve u svemu, gomila licemerja da bi opravdao nečasne radnje trenutnog kluba koji se menja svakih par meseci", izjavio je Mladenović.

Tanjug/Teleks.info

Komentari