KAKAV CRNI BOAĆI, DIJEGO KOŠTA JE SLOBODAN! Kosanović otkrio - Vojvodina ''razmišlja'' o zvezdi svetskog fudbala!

    foto: FK Vojvodina
    Podeli
  • KAKAV CRNI BOAĆI, DIJEGO KOŠTA JE SLOBODAN! Kosanović otkrio - Vojvodina ''razmišlja'' o zvezdi svetskog fudbala!

Ekipa Vojvodine je već u Turskoj, gde obavlja poslednje pripreme pred nastavak sezone, a zna se da je želja Novosađana da u prolećni deo prvenstva uđu jači za napadača.

Nakon što su iz Crvene zvezde ugrabili Veljka Simića, pričalo se da im je želja i Ričmond Boaći, iskusni golgeter iz Gane. Još se ne zna koliko je blizu realizacije taj posao, a Milan Kosanović, novi sportski direktor kluba, za sada se samo šali o pojačanju u napadu.

Zna se da Vojvodina traži iskusnog igrača, golgetera koji bi odmah doneo kvalitet, a nije tajna da bi to mogao da bude stranac. Ima jedan što se uklapa, nedavno raskinuo sa Atletiko Madridom!

''Dijego Kosta je slobodan... Vidim da se ovih dana svaki igrač povezuje s Vojvodinom. I to od kada smo rekli da se traži napadač. Šalim se malo, naravno, sigurno da je svaki slobodan fudbaler zanimljiv'', rekao je novi funkcioner tima iz Novog Sada.

Novosadski crveno-beli ove zime nisu mnogo menjali i u prolećni deo prvenstva će ući sa gotovo nepromenjenom ekipom.

''Vojvodina se odlučila za kvalitet, a ne za kvantitet u ovom prelaznom roku'', rekao je Kosanović, nekadašnji pomoćnik Vladana Milojevića u Crvenoj zvezdi.

Mondo

Komentari