KAKAV DRIBLING?! PARTIZAN NADIGRAO ROMU, SADIK POTPISAO UGOVOR NA TRI GODINE! Vučica će dobiti svojih 1,6 miliona evra I TO JE SVE!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • KAKAV DRIBLING?! PARTIZAN NADIGRAO ROMU, SADIK POTPISAO UGOVOR NA TRI GODINE! Vučica će dobiti svojih 1,6 miliona evra I TO JE SVE!

Umar Sadik, napadač Partizana, već je potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom, potvrdio je za "Telegraf" potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić.

- Igrač već ima potpisan ugovor sa Partizanom za naredne tri godine, ovo je ekskluzivna informacija. Faktički, on može da odbije Romu. Dakle, njemu Roma ne može da ponudi neke bolje uslove, a on da odbije Partizan. Plata, pod novim ugovorom sa Partizanom, biće ista kao i do sada - rekao je Vladimir Vuletić.

Podsećanja radi, otkupna klauzula za Sadika je 1,6 miliona evra, a pozajmica Nigerijca je koštala 100 hiljada evropskih novčanica klub iz Humske.

Vuletić je otkrio i da su čelnici crno-beli već otputovali u Rim, na progovore sa Romom o mogućnosti ranijeg otkupa gorostasnog napadača, ali je on po njegovim rečima svakako Partizanov, najkasnije u junu.


Komentari