KANGA MORA DA IDE, STANKOVIĆ NEĆE NI DA ČUJE ZA NJEGA! Terza i ekipa pokušali da ugase požar, ali... HOĆE LI NEKO DATI 2.000.000?!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • KANGA MORA DA IDE, STANKOVIĆ NEĆE NI DA ČUJE ZA NJEGA! Terza i ekipa pokušali da ugase požar, ali... HOĆE LI NEKO DATI 2.000.000?!

Gelor Kanga nalazi se na izlaznim vratima Crvene zvezde. Kako piše Sportski žurnal, temperamentni Gabonac nije u planovima trenera Dejana Stankovića za sledeću godinu nakon što su imali verbalni sukob u Liberecu.

Zato će, piše taj sportski list, Kanga biti prodat ukoliko na "Marakanu" stigne zadovoljavajuća ponuda.

Rukovodstvo crveno-belih pokušalo je da "ugasi požar" nastao neprofesionalnim ponašanjem Kange u Češkoj, ali je Stanković ostao dosledan istom stavu – da ne vidi problematičnog vezistu u konkurenciji za ekipu od Libereca.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić pokušao je da smiri situaciju rečima da se takve stvari dešavaju, kao i da će Kanga biti novčano kažnjen, ali je rastanak izvestan.

Kanga na terenu nije ponovio sjajne partije iz prvog mandata u Zvezdi, tek je poneki put bljesnuo i samo u slučaju obrta može da ostane u timu.

Letos je Crvena zvezda u finišu prelaznog roka imala ponudu turskog Rizea od dva miliona evra, ali ju je odbila.

Novu sličnu neće...

B92.net

Komentari