KAO DA JE MARADONA… ZVEZDA I PARTIZAN ZARATILI ZBOG AFRIKANCA! Da li je Bivši igrač Jang Bojsa Sekua Sanogo vredan baš toliko…

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KAO DA JE MARADONA… ZVEZDA I PARTIZAN ZARATILI ZBOG AFRIKANCA! Da li je Bivši igrač Jang Bojsa Sekua Sanogo vredan baš toliko…

Najbolji srpski klubovi, Crvena zvezda i Partizan, zasad su bez pojačanja, ali se tek očekuje da se zahuktaju u zimskom prelaznom roku. U četvrtak je u medijima “isplivalo” ime fudbalera Al Itihada Sekua Sanogoa (29 godina), koga žele crveno-beli. Iskusni vezista je sa Jang Bojsom 2018. bio šampion Švajcarske, dok je za reprezentaciju Obale Slonovače odigrao dve utakmice.

“RSB” saznaje, da se i Partizan ozbiljno uključio u trku za ovim fudbalerom. Prema informacijama ovog portala, crno-beli su bivšem članu Jang Bojsa ponudili platu od 600.000 evra i višegodišnji ugovor.

Seku Sanogo nastupao je dugi niz godina u Švajcarskoj, gde je sa velikim uspehom igrao za Lozanu, Tun i Jang Bojs. Prošle zime je u transferu teškom sedam miliona evra napustio šampiona Švajcarske i pojačao Al Itihad, ali se ne nalazi u planovima ovog kluba i slobodan je u izboru nove sredine.

Kako nekada u stara dobra vremena, kada večiti žele istog fudbalera.

Maxbetsport

Komentari