KATAI NA PRAGU ZVEZDE, TERZIĆ I STANKOVIĆ GA ZOVU DA SE VRATI! Miljenik Delija još nije prelomio, ali sada je sve moguće!

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • KATAI NA PRAGU ZVEZDE, TERZIĆ I STANKOVIĆ GA ZOVU DA SE VRATI! Miljenik Delija još nije prelomio, ali sada je sve moguće!

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da mu je iskreno žao što je zbog jednog nepromišljenog gesta na društvenim mrežama Aleksandar Katai ostao bez ugovora u LA Galaksiju i poručio da su za njega Zvezdina vrata otvorena.

"Katai je, siguran sam, izvanredan čovek, koji nije niti rasista, niti bilo šta drugo negativno što bi moglo da mu se stavi na teret", rekao je Terzić.

On je dodao da je Katai izvanredan igrač koji uvek ima otvorena vrata u Crvenoj zvezdi.

"Danas sam na tu temu razgovarao sa Dejanom Stankovićem i Mitrom Mrkelom, i sva trojica smo se složili u jednom – on je igrač koji je na vanserijski način, golovima, asistencijama, driblinzima i uopšte igrama obeležio jedan period u našem klubu. Katai je profil igrača koji će uvek biti potreban Crvenoj zvezdi. Sada treba da vidimo da li će se i njegove želje i ambicije poklopiti sa našim. Razgovaraćemo, to je sigurno", istakao je Terzić.

Podsetimo, fudbalski klub iz MLS lige LA Galaksi otpustio je srpskog fudbalera Aleksandra Kataija, zbog rasističkih ispada njegove žene na društvenim mrežama.

Los Anđeles nije oprostio i prihvatio izvinjenje Aleksandra Kataija, što govori i odluka o prekidu saradnje sa srpskim fudbalerom.

Katai (29) je u LA Galaksi došao 31. decembra 2019. godine iz redova Čikaga, a za klub iz Kalifornije odigrao je dve utakmice.

Pre kalifornijskog tima, u Americi je nastupao za Čikago. Karijeru je započeo u Vojvodini, igrao još za Olimpijakos, OFI, Platanias, Crvenu zvezdu i Alaves.

U dresu reprezentacije Srbije upisao je devet nastupa.

RTS/Teleks.info

Komentari