KATAI SVE BLIŽE ZVEZDI, ČEKA POZIV TERZIĆA DA UTANAČE DOGOVOR! Stanković dobija brutalno pojačanje za napad na Ligu šampiona!

    foto: Printskrin/Fotoilustracija
    Podeli
  • KATAI SVE BLIŽE ZVEZDI, ČEKA POZIV TERZIĆA DA UTANAČE DOGOVOR! Stanković dobija brutalno pojačanje za napad na Ligu šampiona!

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde, Aleksandar Katai dobio je otkaz u LA Galaksiju, a slobodan je u izboru sledeće sredine. Kao realna opcija se navodi povratak među crveno-bele koji bi rado hteli ovog igrača u svom timu.

- Razgovarao sam sa Dejanom Stankovićem i Mitrom Mrkelom, i sva trojica smo se složili u jednom – on je igrač koji je na vanserijski način, golovima, asistencijama, driblinzima i uopšte igrama obeležio jedan period u našem klubu. Katai je profil igrača koji će uvek biti potreban Crvenoj zvezdi. Sada treba da vidimo da li će se i njegove želje i ambicije poklopiti sa našim. Razgovaraćemo, to je sigurno - rekao je tada generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Prema saznanju MaxBet Sporta, Katai smatra da se nalazi u godinama kada bi trebalo da napravi unosniji ugovor da bi rešio životnu egzistenciju.

Postoje interesovanja iz Japana, ali i pojedinih evropskih klubova.

On nije negativno odgovorio Zvezdi, kontakt je ostvaren, ali čeka konkretnu ponudu.

SD

Komentari