KINEZI I ARAPI PARTIZANU OTIMAJU SUMU, ALI ZATO JE RAJKOVIĆ VEĆ CRNO-BELI! Milošević reši jedan problem, ali drugi ga sačeka iza ugla!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • KINEZI I ARAPI PARTIZANU OTIMAJU SUMU, ALI ZATO JE RAJKOVIĆ VEĆ CRNO-BELI! Milošević reši jedan problem, ali drugi ga sačeka iza ugla!

Iako je Savo Milošević izajvio da Sejduba Suma ostaje u Partizanu, ne samo do sledećeg juna, veće i mnogo duže, izgleda da neće biti baš tako lako zadržati sjajnog organizatora igre crno-belih. Reprezentativca Gvineja, bar po rečima njegovog menažera, traže klubovi iz Emirata i Kine.

- Niko nas nije zvao na pregovore. Još nismo dobili konkretan poziv iz kluba. Da se razumemo: Suma sigurno ostaje do juna, raspoložen je da priča o nastavku saradnje, ali ne može tek tako da se pojavi u klubu kad ga niko nije kontaktirao - rekao je za "Mozzarsport" njegov agent Aleksandar Bogdanović.

On tvrdi da Suma ima obavezu prema treneru Miloševiću, ali i da stižu ponude sa svih strana.

- Da se ne lažemo: Suma ima ponuda iz inostranstva, zvali su nas ljudi iz Kine, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Turske, ali dogovor je da ništa ne radimo bez saznanja Partizana. Crno-beli imaju prioritet, čekali su i trpeli igrača, ne bi bilo u redu da se sad okrenemo. Prvo Partizan. Naravno, sve ima svoju cenu, ali se nadam dogovoru - zaključio je Bogdanović.

S druge strane, Miloš Vazura, direktor kluba iz Humske, potvrdio je da će prioritet Partizana u zimskom prelaznom roku biti štoper Slobodan Rajković, prenosi "Sportski Žurnal".

Iskusni defanzivac već trenira sa crno-belima, nalazi se na meti italijanskih klubova, ali bi svi u Humskoj voleli da ga vide baš u crno-belom dresu.

Podsetimo, Rajković ima 30 godina, a iza sebe ima uspešnu internacionalnu karijeru. Branio je boje Čelsija, PSV-a, Tventea, Vitesea, Hamburga, Darmštada i Palerma, a za reprezentaciju Srbije igrao je 19 puta.

Četa trenera Miloševića ove sezone muke muči sa odbranom, a na poslednja dva meča protiv AZ Alkmara i Napretkda primili su čak pet golova.

Rajković bi u Humsku trebalo da dođe kao slobodan igrač, pošto je letos raskinuo saradnju sa klubom sa Sicilije.

SD/Teleks.info

Komentari