KO O ČEMI ZVEZDA O PRIJI I BANETU! CRVENO-BELI NE ODUSTAJU, ŽELE PO SVAKU CENU DVOJAC ORLOVA! Da li je realno, pokazaće…

    foto: Fotoilustracija/Printskrin
    Podeli
  • KO O ČEMI ZVEZDA O PRIJI I BANETU! CRVENO-BELI NE ODUSTAJU, ŽELE PO SVAKU CENU DVOJAC ORLOVA! Da li je realno, pokazaće…

Potrudili su se u Crvenoj zvezdi da u ovom prelaznom roku dovedu igrače baš po ukusu navijača, ali povratak Aleksandra Kataija, a zatim i Gelora Kange nisu kraj prelaznog roka u Ljutice Bogdana pošto su čelnici crveno-belih čvrsto rešeni da naprave veoma jak sastav, piše ''Kurir''.

Do skora je delovalo potpuno neverovano da u jednom prelaznom roku u Ljutice Bogdana stignu tri reprezentativca Srbije, ali se čini da bi u ovom prelaznom roku to moglo da se otvari jer je Katai već stigao, šnse za dolazak Aleksandra Prijovića su sve veće, a defitinivno ni Brnislav Ivanović nije rekeo ''ne'' Zvezdanu Terziću. U Zvezdi veruju da će od Prijovića dobiti pozitivan odgovor, pa su iz tog razloga i pauzirani pregovori sa Andersonom koji je rezervna opcija.

Najveća bomba u prelaznom roku svakako bi bio eventualni dolazak Branislava Ivanovića. Posle informacije da da bi nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije mogao da ode u Everton, oglasio se tim iz Liverpula i demantovao te navode, a realno je da Ivanović u Ljutice Bogdana stigne u slučaju uspeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona jer bi tada bio značajno pojačane za izazove na evropskoj sceni.

SD/Kurir

Komentari