KOKEZA ČEKA OTKAZ MILOJU, PA DA GA PROMOVIŠE ZA SELEKTORA SRBIJE! Al Ahli se još ne oglašava, ali bivši trener Zvezde je slobodan...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KOKEZA ČEKA OTKAZ MILOJU, PA DA GA PROMOVIŠE ZA SELEKTORA SRBIJE! Al Ahli se još ne oglašava, ali bivši trener Zvezde je slobodan...

Al Ahli je još u trci za šampionsku titulu u Saudijskoj Arabiji, iako rezultati kluba nisu sjajni u poslednje vreme. “Zeleni” ne znaju za pobedu na tri vezana meča. Četa Vladana Milojevića je u petak u velikom derbiju Profesionalne lige igrala 0:0 protiv Al Hilala. Navodno, srpskom stručnjaku je uprava kluba postavila ultimatum da mora da pobedi lidera na tabeli. Al Soma je promašio penal i Al Ahli je ostao kratkih rukava.

Vesti o smeni Vladana Milojevića nema, a u FS Srbije sa nestrpljenjem očekuju ishod, jer bi oni rado videli bivšeg trenera Crvene zvezde za novog selektora Srbije. Vladan Milojević je dao izjavu posle meča sa Al Hilalom.

– Dao sam maksimum od kada sam preuzeo klub. Odluku o tome da li ostajem ili idem daće uprava. Ja sam trener, radim sa fudbalerima. Naravno, želeo bih da nastavim da radim u Al Ahliju, ali kao što sam rekao, to ne zavisi od mene– poručio je Vladan Milojević.

Srpski stručnjak ne brine mnogo. Ako ostane bez posla u Saudijskoj Arabiji, čeka ga klupa reprezentacije Srbije i napad na Mondijal u Kataru 2022. godine.

Maxbetsport

Komentari