KOSAN ISPROZIVAO I ZVEZDU I PARTIZAN! Treneri plaču cele godine, živiš na jaslama države, a i dalje plačeš! Sramota!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • KOSAN ISPROZIVAO I ZVEZDU I PARTIZAN! Treneri plaču cele godine, živiš na jaslama države, a i dalje plačeš! Sramota!

Crvena zvezda je na kraju sezone u Srbiji savladala Partizan u finalu kupa sa 2:1, videli smo tri lepa gola, Aleksandar Katai je još jednom pokazao svoje majstorstvo, ali kada su crveno-beli u pitanju, utisak je pokvarila poruka koja je sa severne tribine upućena selektoru reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju.

Takva poruka neprijatno je iznenadila i nekadašnjeg trenera Crvene zvezde Milorada Kosanovića, a još neprijatnije izostanak reakcije čelnika kluba.

''Sramota! Šta drugo da kažem? Ne postoji jača reč.

Najgore mi je što niko iz kluba nije reagovao posle toga. Znam kako se Piksi osećao u tim trenucima. Bio je ponosan. Na to koliki je zvezdaš i koliko voli taj klub.

Nije on slabić, neko ko beži od bilo čega. Jak je i ponosan. Ne bojim se za Piksija, izneće on to lagano. Znam samo da to ne treba Zvezdi.

Znaju li oni koji su mu uputili onakvu poruku, kakav je Piksi bio igrač? I koliko je doneo dobrog Zvezdi? Treba li meriti Piksijevo zvezdaštvo i ko da ga meri? Ovi koji ne znaju koja je veličina Zvezde i sporta. Oni ne znaju koga su vređali. Taj čovek je zadužio Zvezdu i srpski fudbal. Mogao je da pogreši, svi grešimo, ali nije u redu da se tako prema njemu odnosiš'', rekao je Kosanović u razgovoru za ''Kurir'' i izrazio nadu da će na kraju ipak doći do pomirenja.

Oštre reči kritike imao je i za ponašanje igrača Partizana koji su napustili dodelu pehara, ali i za njihovog sada već bivšeg trenera koji je više puta ovog proleća govorio o ''brutalnim sudijskim krađama''.

''To je za osudu! Sramota, van svake pameti. Čestitatam Jojiću, Obradoviću, Nathu, Rikardu... Oni su ostali, pravi su sportisti. Šta je tu Zvezda kriva? To je zato što treneri plaču cele godine, a osvojili su po 100 bodova. Da te neko krao, ne bi imao 100 bodova! Živiš na jaslama države, a i dalje plačeš! Sram te bilo! Ne govorim samo o Partizanu, već i o Zvezdi. Jednaki su!'', poručio je Kosanović.

Kurir

Komentari