LALATOVIĆ OSTAO BEZ ČOVEKA KOJI MU JE DONEO KUP! Šok u Novom Sadu, on je rasturio je Partizan, ali više neće biti na Karađorđu!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • LALATOVIĆ OSTAO BEZ ČOVEKA KOJI MU JE DONEO KUP! Šok u Novom Sadu, on je rasturio je Partizan, ali više neće biti na Karađorđu!

Vojvodina je napravila veliki uspeh osvojivši Kup Srbije, a sada je golman i reprezentativac Srbije Emil Rockov napustio "srpsku Atinu".

Emil Rockov seli se u Mađarsku. Dva kluba su postigla dogovor i ostaju samo da se završe formalnosti, a kako eskluzivno saznaje MaxBet sport zamenik kapitena Vojvodine postaće član nekadašnjeg Videotona, a sada Fehervara. Drugi tim Mađarske se i zimus interesovao za potencijalnog reprezentativca Srbije, ali je sačekao kraj sezone za konačan sporazum.

Igraču je spremljen trogodišnji ugovor sa raznim bonusima, a finansijski je dobar za momka koji je poslednjih nekoliko godina bio oslonac ekipe sa "Karađorđa". Zamena iu Vojvodini je spremna i ulogu prvog čuvara mreže kod trenera Nenada Lalatovića trebalo bi da dobije "penal majstor" Simić.

Rockov je prošle sezone upisao u dva domaća takmičenja 30 mečeva i na 14 nije primo pogodak, a osvojeni trofej Kupa mu je prvi u karijeri i riznicu će pokušati da poveća sa Fehervarom, čije su ambicije da preskoči Ferencvaroš i igraće u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Maxbetsport

Komentari