MALO JE MILION EVRA ZA GARSIJU, ZVEZDA ODBILA PONUDU GRKA ZA ARGENTINCA! Plaćen je 2,2 miliona i od njega se očekuje da "vrati pare"!

    foto: FK CZ
    Podeli
  • MALO JE MILION EVRA ZA GARSIJU, ZVEZDA ODBILA PONUDU GRKA ZA ARGENTINCA! Plaćen je 2,2 miliona i od njega se očekuje da "vrati pare"!

Prošlog leta je Garsija stigao kao veliko pojačanje, imao je dobar momenat na debiju već golom protiv Jang Bojsa, ali je kuburio sa formom i nije pokazao u Ligi šampiona previše

Grčki mediji prenose da je Aris zainteresovan da ga vrati u zemlju Helena, a navodi se da bi suma mogla da bude pozamašna, od 1,2 miliona evra.

On je u Arisu inače već i igrao na pozajmici, tu se dobro i pokazao sa 10 golova na 30 mečeva, a branio je još boje Instituta, Las Palmasa, Osasune i Alkorkona.

Međutim, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je odbio Grke, a cena je iznosila milion evra.

Aris se nadao da bi mogao da vrati Garsiju u Solun jer kod trenera Dejana Stankovića nije u starnih 11, ali izgleda je potreban crveno-belima.

Terzić je upravo o toj temi razgovarao za grčki Sport24.

"Dali smo za Garsiju 2,2 miliona evra da ga kupimo od Las Palmasa. Aris nam sada nudi milion. To nije sve, Garsija nije na prodaju, potreban nam je za Ligu šampiona", rekao je Terzić.

Aris je i dalje pod zabranom FIFA oko transfera, ali veruje da će mu se uvažiti žalba upućena Sportskom sudu za arbitražu u Lozani (CAS).

Objektiv

Komentari