MIHA HTEO DA UZME ORLOVE, ALI JE FSS REKAO NE! SADA VIŠE NEMA DILEME, SAVO JE NOVI SELEKTOR! Đorić otkrio kako smo ostali bez...

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MIHA HTEO DA UZME ORLOVE, ALI JE FSS REKAO NE! SADA VIŠE NEMA DILEME, SAVO JE NOVI SELEKTOR! Đorić otkrio kako smo ostali bez...

Fudbalska reprezentacija Srbije već mesec dana je bez selektora, a zvanično imenovanje naslednika Ljubiše Tumbakovića trebalo bi da usledi "svaki čas".

Spominjali su se Dragan Stojković, Vladan Milojević i Savo Milošević kao najozbiljniji kandidati, ali ni sa jednim od njih nije (još) postignut dogovor. FSS se oglasio i poručio da je njihov prvi izbor "Piksi", međutim teško je dogovoriti se s njim jer je ugovorom još vezan za Guangdžou.

Odnosno, još važnije, bogatim ugovorom zbog kog bi pauzirao još godinu dana.

Sada je čuveni Milovan Đorić, popularni "Bata Đora", otkrio nove detalje o imenovanju budućeg selektora Srbije u emisiji na MaxBet radiju sa sportskim novinarima Vladimirom Stankovićem i Aleksandrom Ostojićem.

"Prve ideje su bile Milojević i Piksi, a u prvom 'udaru' je bio i Siniša Mihajlović", kazao je Milovan Đorić svoja saznanja.

"Razgovarao sam s Piksijem, rekao mi je da ne može da se odrekne 5.300.000 evra koliko treba da mu isplate Kinezi. Milojević ima takođe dobar ugovor u inostranstvu. Što se tiče Mihajlovića... On je rekao da bi pristao, ali da ujedno vodi i Bolonju i reprezentaciju. Naši nisu hteli to da prihvate taj uslov...", pojasnio je Đorić kako je propao posao.

Da li to znači da je sada Savo Milošević najbliži klupi Srbije?

"Jedno od rešenja je uvek bio i Savo Milošević. Žao mi je, trebalo je već da imamo selektora. Savo je prošao FSS to je njegova prednost. Pokupio je dosta iskustva, a i talentovan je. Naučio je dosta u Savezu", rekao je Đorić i dodao:

"Razgovarano je s njim, nije mi se dopalo što je hteo Ćurćića za stručni štab. Savo mora da bira prave pomoćnike. Ili bilo ko drugi da dođe u reprezentaciju. Sad nema nekih drugih rešenja".

"Bata Đora" je dodao da je ideja o selektoru strancu "trenutno suluda", poručivši da će u naredna tri dana biti izabran selektor Srbije.

Maxbetsport/Mondo

Komentari