MILENKOVIĆ-PAVLOVIĆ! OVO ĆE BITI TANDEM ŠTOPERA NA EP! Tumbaković na slatkim mukama, Strahinja veruje da je zaslužio dres Orlova!

    foto: FK Partizan
    Podeli
  • MILENKOVIĆ-PAVLOVIĆ! OVO ĆE BITI TANDEM ŠTOPERA NA EP! Tumbaković na slatkim mukama, Strahinja veruje da je zaslužio dres Orlova!

Strahinja Pavlović polako završava misiju u Partizanu i uskoro će zadužiti opremu Monaka.

Mladi štoper pruža odlične partije za crno-bele bez obzira što je obezbedio inostrani angažman, što je za svaku pohvalu.

Pavlović je standardni reprezentativac Srbije U-21, a za Sportski žurnal je otkrio da mu je želja da se uskoro nađe na spisku selektora A tima Ljubiše Tumbakovića.

Srbiju očekuje baraž sa Norveškom, a u slučaju pobede i odlučujući duel za plasman na Evropsko prvenstvo 2021. godine. Pavlović veruje da će se orlovi naći na najvažnijem reprezentativnom takmičenju naredne godine i da će on lično dobiti poziv za EP.

- Na meni je da vredno treniram i dajem sve od sebe, uostalom, kao i do sada. Tvrdim da kao reprezentacija imamo kvalitet, da ćemo da uspemo da se plasiramo na EP i da ću da budem na tom spisku!, rekao je Pavlović za Sportski žurnal.

SC

Komentari