MILOJEEEE… SRBIJA DOBILA NOVOG SELEKTORA?! Milojević nije ispunio ultimatum Saudijaca, ali jeste "uslov" FSS! Da li je Savo izvisio?!

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MILOJEEEE… SRBIJA DOBILA NOVOG SELEKTORA?! Milojević nije ispunio ultimatum Saudijaca, ali jeste "uslov" FSS! Da li je Savo izvisio?!

Vladan Milojević nije ispunio navodni ultimatum, pošto njegov Al Ahli nije uspeo da pobedi lidera prvenstva Al-Hilal. Al Ahli je imao penal, ali ga Omar Al Soma nije iskoristio, a u meču je bilo čak osam minuta nadoknade, ali ne i gola.

Milojevićev tim je posle dva poraza zabeležio i remi. Saudijski mediji pisali su navodno da tim mora da pobedi inače će Srbin dobiti otkaz!

Ako se to desi, postoje neki navodida će Milojević u tom slučaju preuzeti reprezentaciju Srbije.

Eventualnom pobedom bi Milojevićev tim došao na deobu prvog mesta, ali se to nije desilo.

A nije moralo da bude tako. U 9. minutu je dosuđen penal koji je celom meču mogao da da drugi ton, ali gola nije bilo.

Al Hilal je posle preuzeo kontrolu i posed, a Milojevićev tim je igrao na kontranapade, ali osim poseda 72:28 odsto u korist gostiju, sve ostalo je bilo ujednačeno.

Milojeviću se klupa "zaljuljala" posle dva neprijatna poraza, 3:0 i 3:1, tako da sada zaostaje i dalje tri boda za liderom i šampionom Al Hilalom, kome je ovo bio četvrti uzastopni remi.

Navijači na internetu vide ovaj remi kao poraz, neki krive i Milojevića, ali većina "udara" po Somi, navodeći da on igra u timu "samo zato što je musliman", kao i napadu uopšte.

Mondo

Komentari