MILOJEVIĆ: DA ODLAZIM ODLUČENO JE PRE ČUKARIČKOG, nasledniku ostavljam 11 bodova viška, vreme da upozna ekipu…Igrači nisu znali ništa…

    foto: Printskrin
    Podeli
  • MILOJEVIĆ: DA ODLAZIM ODLUČENO JE PRE ČUKARIČKOG, nasledniku ostavljam 11 bodova viška, vreme da upozna ekipu…Igrači nisu znali ništa…

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević potvrdio je danas da odlazi sa te funkcije.

Milojević je na vanrednoj konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić" odlučio da se oprosti od kluba u kome je proveo dve i po godine, bez obzira na brojne uspehe sa dve titule prvaka Srbije, isto toliko učešća u Ligi šampiona i jednom u Ligi Evrope.

"Okupili smo se na veliki praznik, Svetog Nikolu, da obrazložim odluku. Neću biti trener Zvezde. Odluka je doneta pre utakmice sa Čukaričkim, u razgovoru sa Terzićem i Mrkelom, koji su me razumeli kao čoveka. Na takvu odluku sam se odlučio da bih ostavio nasledniku nešto što možda ja nisam imao, vreme da se upozna sa ekipom, uz 11 bodova prednosti. Ja kažem već da sam osvojio tri titule u mom mandatu", rekao je Milojević pred rekordno velikim brojem novinara, klupskih funkcionera, ali i navijača.

Novinare je zanimalo da li će Milojević pamtiti posebno neki detalj iz svog vremena na klupi.

- Od trenutka kada sam stigao u Zvezdu trudili smo se da podižemo lestvicu. Ponosan sam što smo Zvezdu vratili u Evropu. Nemam neku posebnu utakmicu koju bih izdvojio, sve su mi drage na svoj način. Nemam neki poseban detalj, sve je bilo fenomenalno. Ono sto je bitno, sa svima sam fantastično saradjivao. Bilo je i grešaka, ali kad se sve završi pamtite samo lepe stvari.

Otkrio je potom Milojević i kako želi da provede narendi period.

"Potreban mi je odmor da ga provedem sa suprugom i decom. Želim to vreme da iskoristim i za edukaciju", poručio je Milojević.

Milojević je zatim potvrdio da bi odluka bila ista i u slučaju da je Crvena zvezda uspela da prezimi u Evropi, a onda je dodao i da igrači nisu imali pojma o njegovoj odluci.

"Nije bilo reakcija u svlačionici jer igrači nisu znali šta ću uraditi. To je život. Nisu znali da bi ostali fokusirani, jer nisam ja bio bitan već Zvezda".

Njega bi trebalo da nasledi legendarni kapiten Crvene zvezde i reprezentacije Srbije

Teleks.info/Tanjug

Komentari