MILOJEVIĆ IDE U JANUARU, MENJA GA PROSINEČKI ILI VUKOMANOVIĆ?! Kandidat je i Ivica Jovanović, ali se njemu daju minimalne šanse!

    foto: Fotoilustracija
    Podeli
  • MILOJEVIĆ IDE U JANUARU, MENJA GA PROSINEČKI ILI VUKOMANOVIĆ?! Kandidat je i Ivica Jovanović, ali se njemu daju minimalne šanse!

Trener Crvene Zvezde Vladan Milojević mogao bi da napusti crveno-bele već u januaru. Jedan od najuspešnijih trenera u istoriji kluba navodno ima ponude iz Grčke, Kine i Saudijske Arabije!

Kao naseldnici pominje se nekoliko imena, a svakako su najzvučnija Robert Prosinečki I Ivica Jovanović. Terzić i uprava kluba bi navodno da na Zvezdinu klupu sedne Ivan Vukomanović!

Podsetimo, Milojević na poslednjoj konferenciji za novinare nije želeo da previše govori o svom status u Zvezdi. Ipak, poručio je da ne bi imao problem da ode ukoliko uprava to želi od njega.

Spekulacije oko odlaska Vladana Milojevića iz Crvene Zvezde počele su odmah posle poraza od Bajerna iz Minhena, ali iz kluba zasada uporno insistiraju da Milojević ima punu podršku i da ne razmišljaju o njegovom odlasku

Činjenica je, međutim, da ekipa Crvene zvezde ne igra sa istim žarom kao u prethodne dve godine, da li zbog obostranog zasićenja, ili iz nekog drugog razloga ostaje da se vidi! U svakom slučaju nešto mora da se menja!

Teleks.info/Mediji

Komentari